Koçak Havuz İnşaat

Havuz Tadilatı Evinize Değer Katabilir mi?

Mevcut havuzunuzu yeniden şekillendirmenin veya evinize havuz eklemenin yakın ve orta yeniden satış değerini artıracağını mı merak ediyorsunuz? Gerçek şu ki, potansiyel alıcıya bağlı. 

Örneğin, üst düzey alıcılar ve gençleri olan aileler, yeni bir ev için olmazsa olmaz listelerinde bir arka bahçe havuzuna sahip olabilir. 

Yüzme Havuzu İsteyen Ev Alıcı Türleri

Bazı ev alıcıları, sahip olunması gereken listenin en üstüne bir arka bahçe yüzme havuzu koyarlar ve eviniz üst orta sınıf veya üst düzey bir mahallede bulunuyorsa, yüzme havuzunun olmaması veya aşırı bakımsız bir havuzun olması, aslında alıcıları erteler ve piyasanın altında tekliflerle sonuçlanır. Aktif olarak havuzlu bir mülk arayan potansiyel alıcılar şunları içerebilir:

  • Üst düzey lüks ev alıcıları
  • Gençler veya daha büyük çocukları olan ev satın alanlar
  • Düşük etkili egzersiz amaçlı havuz isteyen 40’lı 70’li yaşlarındaki ev sahipleri
  • Kendini sağlıklı yaşama adamış ve olmazsa olmazlar listesinde bir ev jimnastik salonuna sahip olabilecek ev sahipleri

Yüzme Havuzu İstemeyen Alıcı Tipleri

Bazı alıcılar için mevcut havuzunuzun durumu veya düzeni önemli olmayacaktır. Bu alıcılar, güvenlik endişeleri ve pahalı bakım nedeniyle genellikle arka bahçelerinde bir havuz istemezler. Bu kategori şunları içerebilir:

  • Başlangıç ​​veya orta sınıf bir ev arayan alıcılar
  • Çok küçük çocuklu ev satın alanlar
  • Bir yüzme havuzunun bakımını karşılayamayan sınırlı bütçeli ev alıcıları
  • Bir yüzme havuzunun bakımı için zamanı olmayan ya da keyfini çıkaracak kadar evde olmayacak meşgul aileler.

Bir Havuzun Yüksek Talep Göreceği Mahalle Türünü Anlamak

Genel bakım yapmanız gerekip gerekmediğini belirlemek için ortalama ev fiyatını anlamak önemlidir. Bu, sıva ve sızıntıları onarmak ve havuz ısıtıcısı ve havuz filtresi gibi belirli ekipmanları yükseltmek olabilir. Ayrıca mevcut yüzme havuzunuzun büyük bir tadilatına ihtiyaç duyabilir.

Evinizin piyasa değeri ortalamanın üzerindeyse, mevcut havuzunuzun göz alıcı olması için iyileştirmeler yapmanız en doğrusu olacaktır.

Yeniden şekillendirmeniz gerekip gerekmediğinden emin değil misiniz? Mahallenizde satılık evlere göz atarak büyük çoğunluğunun yüzme havuzu olup olmadığını ve durumlarını inceleyebilirsiniz. Çoğunluğun havuzları varsa, yüzme havuzunuzun en azından listelerde görüntülediğiniz havuzlarla karşılaştırılabilir olduğundan emin olmak istersiniz.

Mevcut Yüzme Havuzunuzu Yükseltme veya Yeniden Modelleme Nedenleri

Mevcut bir havuzu yenilemenin bir numaralı nedeni, hem aileniz için kullanışlılığını ve görsel çekiciliğini artırmak hem de açık havada daha fazla zaman geçirebilmeniz için dış mekanlarınızı geliştirmektir. Havuzunuzun güncellenmesi gerektiğine dair yaygın işaretler şunları içerir:

  • Çatlak sıva ve sızıntılarla havuzunuz gözle görülür şekilde hasar gördü.
  • Havuzunuz son derece modası geçmiş veya 20 yıldan uzun bir süre önce kurulmuş
  • Otomatik havuz filtreleri ve sıyırıcılar gibi enerji açısından verimli ve otomatik özellikler ve havuz kimyasallarını otomatik olarak salan cihazlar kurarak mevcut havuzunuzun bakım ve kullanım maliyetlerini düşürmek istersiniz.
  • Otomatik havuz örtüsü ve su altı hareket algılama alarmları gibi güvenlik özellikleri eklemek istiyorsunuz
  • Spa, çeşmeler, solaryum ve ateş özellikleri gibi özel özellikler eklemelisiniz.

Koçak Havuz İnşaatı’ın Yardımıyla Havuzunuzu Tadilat

Havuzlarda, havuz tadilat ekibimiz, mevcut havuzunuzu ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde yeniden şekillendirmenin en iyi yoluna karar vermenize yardımcı olabilir . Yenileme bütçeniz dahilinde kalırken mevcut havuzunuzun kullanışlılığını, işlevselliğini, değerini ve güvenliğini artıran bir havuz tadilat planı geliştirmeye yardımcı olmak için tüm havuz isteklerinizi, ihtiyaçlarınızı ve arzularınızı gözden geçireceğiz.

Havuz tadilatına başlamak için bugün bizi arayın . Mevcut havuzunuzu hayalinizdeki havuza dönüştürmenize yardımcı olabiliriz.

Yorum ekle

Takip Et

Unutmayın, iletişime geçin. İlginç insanlarla tanışmayı ve yeni arkadaşlar edinmeyi seviyoruz.