Koçak Havuz İnşaat

Havuzum ne kadar derin olmalı?

Havuzunuzun derinliği, onu kimin kullanabileceğini ve ne için kullanılabileceğini belirleyecektir. Çok sığ ve aktiviteleriniz sınırlı olacaktır. Çok derin ve küçük çocuklar veya zayıf yüzücüler için tehlikeli olabilir.

Çarpıcı arka bahçenizdeki havuzdan en iyi şekilde yararlanmak için siz ve aileniz için en uygun derinliği seçtiğinizden emin olun.

Hangi derinliğin sizin için uygun olduğunu öğrenmek için bu makaleye dalın.

Ne tür havuzlar var?

Yüzme havuzları tüm şekil ve boyutlarda gelir ve aldığınız havuzun türü havuzunuzun ne kadar derin olabileceğini belirleyebilir. Bazı havuzlar birden fazla derinlik için yapılırken, diğerleri tek derinlik için daha uygundur. Havuz inşa projenize devam etmeden önce, aradığınız havuz tipinin gerekli derinlik(ler)inize uygun olduğundan emin olun.

İşte en Mavi Havuzlar , Biz aşağıdaki hizmetleri sunuyoruz:

  • Sonsuzluk havuzları
  • Yükseltilmiş havuzlar
  • Dalma havuzları
  • Yeraltı havuzları
  • Geometrik havuzlar
  • Serbest biçimli havuzlar
  • Beton havuzlar

Yeni havuz inşaatlarının yanı sıra Havuz Yenileme hizmetleri de sunuyoruz – havuzunuz eskiyse veya bazı yeni özellikler istiyorsanız, ekibimiz onu yenilemenize yardımcı olabilir.

Aile havuzu için önerilen havuz derinliği nedir?

Çocuklarınız varsa, güvenli bir şekilde oynayabilecekleri geniş ve sığ bir alan sunmak önemlidir. Sığ alan için 1-5.5 mt arasında bir derinlik öneriyoruz. Havuz, ani düşüşleri önlemek için hafif bir oranda sığdan derine doğru eğimli olmalıdır. Çocuklarınız çok küçükse, kullanmaları için ayrı bir çocuk havuzu inşa etmeyi düşünebilirsiniz.

Sadece yetişkinlere özel havuz için önerilen havuz derinliği nedir?

Çocuğunuz yoksa, sığ ucu en aza indirip havuzun tamamını 1,5 mt-2 mt derinliğe kadar yapmak isteyebilirsiniz. Bu, yüzme turları için faydalı olacaktır, ancak yüzücüler arasında en emin olmayan, havuzunuzu kullanabilecek kişileri dikkate almak önemlidir.

Havuz aktiviteleri için önerilen derinlik nedir?

Havuzunuzun derinliği büyük ölçüde onu ne için kullanmayı düşündüğünüze bağlı olacaktır.

uzanmak

Sadece havuzunuzda dinlenmeyi planlıyorsanız, 1-2 mt arasında bir derinlik öneririz. Bu, havuzun dibine dokunmaya devam ederken rahatça yüzebilmeniz için yeterince derin olacaktır.

Bronzlaşma

Bronzlaşma çıkıntıları tipik olarak 25-0,30 cm civarındadır – vücudunuzu batırmadan havuzun keyfini çıkarmak için yeterlidir.

Dalış

Havuzunuzu dalış için kullanmak istiyorsanız, dalış tahtası en az 2.5mt havuz derinliği ile derin uçta olmalıdır.

Yüzme Turları

Yüzme alanını uzatmak için sığ ucu mümkün olduğunca en aza indirmek isteyeceksiniz. 4-6ft derinlik öneririz. Yüzme turları için bir başka iyi seçenek, kısa tarafta daha sığ bir alana ve uzun tarafta 1.5-2 mt arasında bir derinliğe sahip L şeklinde bir havuz tercih etmektir.

Çok Amaçlı

Havuzunuzu birden fazla amaç için kullanmayı düşünüyorsanız, çok derinlikli bir havuz düşünün. Bu, havuzun farklı alanlarında çeşitli derinlikler sunar.

Yorum ekle

Takip Et

Unutmayın, iletişime geçin. İlginç insanlarla tanışmayı ve yeni arkadaşlar edinmeyi seviyoruz.